Vertaalbureau Univertaal

Andere teksten laten vertalen

Waarom Univertaal?

  • Beëdigde vertaling
  • Al korting vanaf 2 pagina's
  • Levertijd: 3-5 werkdagen
  • Spoedopdrachten ook mogelijk
  • Verzending wereldwijd
  • Online betalen
Offerte aanvragen

Gemakkelijk betalen:

iDeal
Creditcard
Internetbankieren
VVV Giftcard
PIN bij afhalen

Uitgelicht:

Univertaal vertaalt en corrigeert alle mogelijke teksten, van CV’s en arbeidscontracten tot brieven, referenties en scripties.

Alle teksten, documenten en talen

Deze website gaat vooral over het vertalen van getuigschriften. Maar Univertaal vertaalt natuurlijk nog veel meer dan alleen diploma’s. Je kunt bij ons terecht met alle documenten die je nodig hebt voor je emigratie, maar ook voor een baan in het buitenland of juist hier. Vrijwel alle talencombinaties zijn mogelijk.

De tarieven zijn afhankelijk van de talencombinatie en de vertaler die gespecialiseerd is in jouw opdracht. Chinees-Russisch is duurder dan Nederlands-Engels. Dat is logisch. Maar voor alle opdrachten die we (moeten) uitbesteden, shoppen we net zo lang rond tot we het laagste tarief hebben gevonden. Voor veel voorkomende talencombinaties hebben we dat allang gedaan, natuurlijk.

Scan en mail

Stuur ons je document per e-mail (scan of goede foto) of post (kopie). Doe nooit een origineel waarvan je maar één exemplaar uitgereikt krijgt op de post! Stel je voor dat het onderweg zoekraakt…

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

1
×
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.