Vertaalbureau Univertaal

Andere teksten laten vertalen

Waarom Univertaal?

  • Beëdigde vertaling
  • Al korting vanaf 2 pagina’s
  • Levertijd: 3-5 werkdagen
  • Spoedopdrachten ook mogelijk
  • Verzending wereldwijd
  • Legalisatieservice


Offerte aanvragen

Gemakkelijk betalen:

iDeal
Creditcard
Internetbankieren
VVV Giftcard
PIN bij afhalen

Uitgelicht:

Univertaal vertaalt en corrigeert alle mogelijke teksten, van CV’s en arbeidscontracten tot brieven, referenties en scripties.

Eén adres voor al je vertalingen – en correcties

Deze website gaat vooral over het vertalen van getuigschriften. Maar Univertaal vertaalt natuurlijk nog veel meer dan alleen diploma’s. Je kunt bij ons terecht met alle documenten die je nodig hebt voor je emigratie, maar ook voor een baan in het buitenland of juist hier. Vrijwel alle talencombinaties zijn mogelijk.

We corrigeren ook zelfgeschreven teksten. Wat dacht je van je motivatiebrief? Of je scriptie straks? Voor de correctie van Engelse teksten hebben we zelfs een 24-uursservice!

Gespecialiseerde vertalers

Veel vertalingen vragen om een specialist. Univertaal krijgt regelmatig notariële akten, zoals echtscheidingsconvenanten en samenlevingscontracten. Die vragen om een juridisch vertaler die de terminologie goed kent – in beide talen. Maar een juridisch vertaler heeft weer geen kaas gegeten van studiegidsen. Daar heb je weer een academisch vertaler voor nodig. Zo zoekt Univertaal bij elke tekst de juiste specialist én het laagste tarief.

Native speaking correctoren

Corrigeerwerk besteden we altijd uit aan collega’s die de betreffende taal als moedertaal hebben. Voor de correctie van Engelse teksten werken we samen met o.a. een native speaker met een 24-uursservice. Binnen een dag heb je de gecorrigeerde tekst in je inbox!

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van de talencombinatie en de vertaler die gespecialiseerd is in jouw opdracht. Chinees-Russisch is duurder dan Nederlands-Engels. Dat is logisch. Maar voor alle opdrachten die we (moeten) uitbesteden, shoppen we net zo lang rond tot we het laagste tarief hebben gevonden. Voor veel voorkomende talencombinaties hebben we dat allang gedaan, natuurlijk. Dat zijn vaste adressen.

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen