Vertaalbureau Univertaal

Diploma legaliseren

Waarom Univertaal?

  • Beëdigde vertaling
  • Al korting vanaf 2 pagina's
  • Levertijd: 3-5 werkdagen
  • Spoedopdrachten ook mogelijk
  • Snel online geregeld
  • Gewaarmerkte scan in je inbox
  • Gewaarmerkte hardcopy per post
Offerte aanvragen

Gemakkelijk betalen:

iDeal
Creditcard
Internetbankieren
VVV Giftcard

DUO legaliseert originele diploma’s

De legalisatie van de vertaling van je diploma is iets anders dan de legalisatie van je diploma. Voor de legalisatie van je diploma moet je bij DUO zijn. Ze legaliseren je originele diploma.

Deze legalisatie is een verklaring dat je het diploma écht hebt behaald. Het handigste is om DUO je diploma te laten legaliseren vóórdat je hem laat vertalen. Je scant dan de stempel van DUO mee. Dan komt de legalisatie ook op de vertaling te staan.

Is de legalisatie van DUO altijd nodig?

Als je het aan DUO vraagt wel, natuurlijk. Er wordt nogal gefraudeerd, en zo weten ze in het buitenland dat je diploma authentiek is. Maar in onze ervaring is het vooral belangrijk als je naar een niet-apostilleland gaat. Dan moet je uiteindelijk namelijk naar een ambassade. Ambassades houden van formaliteiten.

Scan en mail

Stuur ons je document per e-mail (scan of goede foto) of post (kopie). Doe nooit een origineel waarvan je maar één exemplaar uitgereikt krijgt, op de post! Stel je voor dat het onderweg zoekraakt…

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Chat openen
1
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.