Vertaalbureau Univertaal

Keurmerken

Waarom Univertaal?

 • Beëdigde vertaling
 • Al korting vanaf 2 pagina's
 • Levertijd: 3-5 werkdagen
 • Spoedopdrachten ook mogelijk
 • Snel online geregeld
 • Gewaarmerkte scan in je inbox
 • Gewaarmerkte hardcopy per post
Offerte aanvragen

Gemakkelijk betalen:

iDeal
Creditcard
Internetbankieren
VVV Giftcard

Univertaal:

 • beëdigd vertaalbureau
 • permanente educatie
 • lid van het NGTV
 • lid van EASE

Univertaal is een beëdigd vertaalbureau

Univertaal is een beëdigd vertaalbureau. De eigenaar is een beëdigd vertaler, en alle freelance vertalers zijn beëdigd vertaler. Een echt keurmerk bestaat nog niet in de vertaalwereld. Maar er zijn instanties en maatregelen die de intentie van een keurmerk hebben. Daaraan is een professionele vertaler en daarmee de betrouwbaarheid van het werk toch meteen te herkennen.

Beëdiging

Beëdigd vertalers zijn door de overheid getoetst op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Beëdigd vertalers staan onder toezicht van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Beëdigd vertalers staan telkens voor 5 jaar ingeschreven in een register. Worden ze daaruit verwijderd, dan mogen ze geen beëdigde vertalingen meer afgeven. Dat is strafbaar.

Permanente educatie

Univertaal is enkele dagen per jaar telefonisch niet bereikbaar wegens nascholing. Dat vermelden we dan op onze website. Univertaal vond nascholing altijd al belangrijk, maar sinds 2009 is het wettelijk verplicht voor beëdigd vertalers.

Lidmaatschap Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV)

Het NGTV is de oudste en grootste beroepsvereniging voor professionele tolken en vertalers. De professionaliteit van alle leden streng bewaakt. Zij ondertekenen ook een erecode. Leden en vertaalbureaus van leden mogen gebruikmaken van alle rechten en diensten die het NGTV verleent.

Lidmaatschap European Association of Science Editors (EASE)

Univertaal is lid van EASE, een internationaal genootschap van professionals die zich met wetenschappelijke publicaties bezighouden: editors, academici, vertalers, uitgevers, auteurs, journalisten, proeflezers etc.

Scan en mail

Stuur ons je document per e-mail (scan of goede foto) of post (kopie). Doe nooit een origineel waarvan je maar één exemplaar uitgereikt krijgt, op de post! Stel je voor dat het onderweg zoekraakt…

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Chat openen
1
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.