Vertaalbureau Univertaal

Over Univertaal

Waarom Univertaal?

  • Beëdigde vertaling
  • Al korting vanaf 2 pagina's
  • Levertijd: 3-5 werkdagen
  • Spoedopdrachten ook mogelijk
  • Snel online geregeld
  • Gewaarmerkte scan in je inbox
  • Gewaarmerkte hardcopy per post
Offerte aanvragen

Gemakkelijk betalen:

iDeal
Creditcard
Internetbankieren
VVV Giftcard

Univertaal: Engels en een groot netwerk

De drijvende kracht achter beëdigd vertaalbureau Univertaal is Els Spin, beëdigd academisch vertaler Engels. Dat verklaart meteen waarom Engels de boventoon voert op deze website. Maar er komen nog veel meer talen langs bij Univertaal. Want door de jaren heen is er een heel netwerk ontstaan van vertalers die beëdigd zijn voor alle mogelijke talen en gespecialiseerd zijn in alle mogelijke soorten teksten.

Onderwijs en wetenschap, studie en beroep

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschappen, studie en beroep. Univertaal is uniek in Nederland: geen ander vertaalbureau houdt zich specifiek bezig met het vertalen en corrigeren van academisch-wetenschappelijke teksten zoals proefschriften, wetenschappelijke artikelen, onderzoeksvoorstellen, studiegidsen, scripties enzovoorts. Geen ander vertaalbureau kent zo veel gespecialiseerde beëdigd vertalers, dat alle academische vakgebieden en talencombinaties welkom zijn. Geen ander vertaalbureau heeft zo veel kennis over internationaal studeren en buitenlandse onderwijssystemen. En geen ander vertaalbureau heeft diploma’s als subspecialisatie.

Ook bedrijven en notarissen

Onze klanten zijn natuurlijk vooral onderwijsinstellingen, onderzoeksinstituten, promovendi en particulieren. Maar we werken ook voor bedrijven en notarissen. Hogescholen en universiteiten hebben ook wel eens een technisch, zakelijk of juridisch vertaler nodig. Als je dat kunt regelen voor een hogeschool, kun je dat ook voor een bedrijf of notaris.

Niet alleen Engels

Hetzelfde geldt voor alle talencombinaties die gevraagd worden: of je nu een vertaling Spaans of Japans regelt, het komt voor Univertaal op hetzelfde neer.

Lastige teksten

Wel wordt Univertaal altijd geassocieerd met ‘lastige’ teksten. Het is waar: wij krijgen zelden een eenvoudig briefje. Soms denkt een klant dat iets simpel is, maar denken vertalers daar heel anders over. Neem nu een diploma met een cijferlijst. Klanten zien dat als appeltje, eitje. Maar heel veel collega’s durven ze niet aan en sturen de aanvragen voor diploma’s door naar Univertaal. Want elke beëdigd vertaler weet: je moet weten waar je het over hebt. Anders komt er van een vertaling weinig terecht.

Scan en mail

Stuur ons je document per e-mail (scan of goede foto) of post (kopie). Doe nooit een origineel waarvan je maar één exemplaar uitgereikt krijgt, op de post! Stel je voor dat het onderweg zoekraakt…

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Chat openen
1
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.