Vertaalbureau Univertaal

Aanmeldprocedures buitenland ongewijzigd!

Zo gaat alles zijn gangetje richting je examen en je vervolgopleiding in het buitenland, en zo heb je een coronacrisis… Het waren wat onzekere en verwarrende dagen, maar inmiddels is alles weer duidelijk. Intussen heeft Univertaal voor jou een virtueel rondje gemaakt langs de meest voorkomende universiteiten in het buitenland. En de aanmeldprocedures voor internationale studenten lopen daar gewoon door. Kortom: alle universiteiten zijn nog steeds van plan om volgend studiejaar weer massa’s internationale studenten op de campus te verwelkomen. Sommige versoepelen wel hun deadlines in verband met de coronacrisis, maar in feite is er niks gewijzigd. Dus als je nog steeds van plan bent om volgend jaar in het buitenland te gaan studeren, pak de draad dan snel weer op! En vergeet niet je diploma en cijferlijst op tijd te laten vertalen! Scan en mail!

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Chat openen
1
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.