Vertaalbureau Univertaal

Bereikbaarheid

Vanavond om 18.15 uur belde een klant die erg blij was dat we ‘open’ waren. Univertaal heeft echter helemaal geen vaste openingstijden. Het was toevallig ‘een goed moment op een redelijk tijdstip’. Want zelfs zonder vaste werkuren zijn er grenzen aan telefonische bereikbaarheid. Daar zijn alle vertalers het over eens. Vertalers werken op de gekste tijden al naar gelang hun deadlines, maar willen niet op zaterdagavond worden geappt of gebeld door iemand die gloeiende haast heeft. Maar waar de grens door de week ligt, daar komen we niet uit. Tot hoe laat mag iemand bellen of appen voordat het “ergerlijk” is? 18.00 uur? 21.00 uur? Of 17.00 uur als je net naar het postkantoor wilt rennen? Dus toch maar de standaard kantooruren aanhouden voor de telefoon? Welnee. Als het niet uitkomt, gewoon niet opnemen. Heel simpel.

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen