Vertaalbureau Univertaal

Een verbeterpunt

De score was een 8. Toch tikte de klant Univertaal op de vingers. Het was beslist een pluspunt dat we vlot reageerden op e-mails, ook ’s avonds en in het weekend. Maar, was het verbeterpunt, “wat mij betreft mag een ieder ook een vrije dag of weekend hebben, dus even moeten wachten op antwoord is ook niet slecht.”

Nu zit hier in het weekend nooit iemand achter de pc. Ook vertalers kunnen niet 24 uur per dag, 7 dagen per week voor iedereen klaarstaan. Maar het blijft een geweldig advies. Want in het weekend komen er geregeld whatsappjes en sms’jes binnen en dan is een antwoord vaak zo gepiept. Dus de goede raad is ter harte genomen. Bij dezen de plechtige belofte dat Univertaal in het weekend écht gesloten blijft.

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Chat openen
1
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.