Vertaalbureau Univertaal

Motivatiebrief met AI? Weet je het zeker?

Wanneer je je wilt inschrijven voor een opleiding in het buitenland, moet je 9 van de tien keer een motivatiebrief schrijven. Wij snappen best dat aankomende internationale studenten daarbij een beroep doen op ChatGPT. Maar hou je wel rekening met je privacy? En past die brief eigenlijk wel bij jou en de opleiding die je wilt volgen? De tekst wordt immers samengesteld uit brieven van jan en alleman. Bovendien kan de gemiddelde lezer van een afstand zien dat je ChatGPT hebt gebruikt. Selectiecommissies willen van JOU horen waarom ze je moeten aannemen – niet van AI.

Kortom: let op wat je doet. Generatieve AI is een mooie aanvulling, maar gebruik de techniek niet blindelings. Of schrijf gewoon je motivatiebrief in het Engels en laat deze corrigeren door een van onze native proeflezers. Het resultaat is een brief die bij jou, je taalgebruik en je toekomstplannen aansluit. Dat kost 3 cent per woord inclusief btw*. Dus waar hebben we het nu helemaal over?

*Dit is een speciaal tarief voor motivatiebrieven voor opleidingsplekken, ongeacht je leeftijd.

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Chat openen
1
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.