Vertaalbureau Univertaal

Vast team mét aan- en afwezigheid

Univertaal heeft besloten om niet meer buiten het eigen vaste team van collega’s te zoeken naar beëdigd vertalers voor andere talen dan Engels.

Wij werken al jaren samen met een groot, hecht team van collega’s met aangepaste tarieven voor particulieren voor alle mogelijke talen. Binnen dat team hebben mensen vakantie, worden ziek, hebben het te druk enz. Als we een vertaling daardoor niet kwijt kunnen onder onze vaste collega’s, zoeken we buiten het team naar iemand die wel meteen beschikbaar is. We bellen, mailen en onderhandelen dan over de prijs met verschillende collega’s voor de betreffende taal. Dat is natuurlijk een prachtige service. Maar die service kost ons heel veel tijd, die we niet kunnen doorberekenen. Anders wordt het veel te duur. En intussen komen we zelf amper toe aan onze eigen opdrachten. Dat kan de bedoeling niet zijn. Daarom zeggen we voortaan simpelweg ‘nee’ als we de vertaling niet kunnen uitbesteden binnen ons vaste team. En natuurlijk laten we u weten wanneer het wél kan.

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Chat openen
1
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.