Vertaalbureau Univertaal

Zoekfunctie

Vrijwel alle vragen die klanten stellen, worden beantwoord op de website van Univertaal. Dat klanten die vragen toch nog stellen, ligt dus niet aan het gebrek aan informatie. Misschien komt het juist door de grote hoeveelheid ervan. De huidige generatie leest niet graag meer. Ze hebben het geduld niet. Ze willen de informatie die zíj zoeken, graag in hapklare brokjes. Het probleem is, dat wij niet kunnen weten wat elk individu wil weten. Daarom hebben we geprobeerd om op alle vragen die we door de jaren heen hebben gekregen, een antwoord te geven. Maar misschien is het iets te veel informatie geworden. Daarom gaan we maar eens kijken naar een zoekfunctie. Want er zijn nog steeds ook heel veel mensen die alle informatie wél doorbladeren. Dus weggooien is zonde. In plaats daarvan kunnen we beter de informatie wat toegankelijker maken. Denken wij bij Univertaal.

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Chat openen
1
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.