Vertaalbureau Univertaal

Wat ontvang je van ons?

Waarom Univertaal?

  • Beëdigde vertaling
  • Al korting vanaf 2 pagina's
  • Levertijd: 3-5 werkdagen
  • Spoedopdrachten ook mogelijk
  • Alles online geregeld
  • Verzending wereldwijd
  • Alvast een gratis pdf in je inbox
Offerte aanvragen

Gemakkelijk betalen:

iDeal
Creditcard
Internetbankieren
VVV Giftcard
PIN bij afhalen

Uitgelicht:

Ook al mag je scans sturen, je hebt de papieren versie nodig.
Omdat het om vertrouwelijke informatie gaat, sturen wij de beëdigde vertaling als traceerbaar pakketje. Ophalen kan natuurlijk ook.

Een beëdigde vertaling is altijd een setje op papier

Een beëdigde vertaling moet op papier worden geleverd. Ze worden namelijk gestempeld en ondertekend. Het gaat om die originele handtekening.
Toch vragen veel buitenlandse universiteiten om een scan. Maar dan willen ze wel dat je de originele vertaling langsbrengt zodra je bent gearriveerd.

Waar bestaat de beëdigde vertaling uit?

De beëdigde vertaling bestaat uit de vertaling, een ondertekende verklaring van de beëdigd vertaler en de (gewaarmerkte) kopie of geprinte scan van de stukken die je hebt aangeleverd. Alle pagina’s zijn gestempeld en geparafeerd. Je mag de aan elkaar gehechte documenten onder geen beding uit elkaar halen. Dat maakt de beëdiging ongeldig.

Mag ik een fotokopie of scan van de beëdigde vertaling gebruiken?

Formeel niet, want het gaat juist om de originele stempel en handtekening. Toch vragen veel buitenlandse universiteiten om een scan te mailen. Maar dan willen ze vaak wel dat je de originele vertaling langsbrengt zodra je bent gearriveerd.
Wil je de vertaling meerdere keren gebruiken? Bestel dan extra papieren exemplaren. Je kunt ze ook later nabestellen.

Scan en mail

Stuur ons je document per e-mail (scan of goede foto) of post (kopie). Doe nooit een origineel waarvan je maar één exemplaar uitgereikt krijgt op de post! Stel je voor dat het onderweg zoekraakt…

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Chat openen
1
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.