Vertaalbureau Univertaal

Wat stuur je ons?

Waarom Univertaal?

  • Beëdigde vertaling
  • Al korting vanaf 2 pagina's
  • Levertijd: 3-5 werkdagen
  • Spoedopdrachten ook mogelijk
  • Snel online geregeld
  • Gewaarmerkte scan in je inbox
  • Gewaarmerkte hardcopy per post
Offerte aanvragen

Gemakkelijk betalen:

iDeal
Creditcard
Internetbankieren
VVV Giftcard

Uitgelicht:

De instantie die om de vertaling vraagt, bepaalt wat je ons moet toesturen.
Kom je er niet uit, mail ons dan de instructies. Dan kijken wij even.

Meestal kun je scans of foto’s sturen

Bij Univertaal doen we niet moeilijk. In veruit de meeste gevallen mail je ons een scan of foto, en wij sturen de vertaling per post naar je op. Maar scans en foto’s zijn fraudegevoelig. Daarom vragen sommige instanties om gewaarmerkte kopieën, die je dan naar ons opstuurt. Wij maken de vertalingen vast aan de geprinte scans of foto’s, of aan de gewaarmerkte kopieën.

Hoe moet ik mijn documenten aanleveren?

Mail ons scans van de documenten, of stuur ons (gewaarmerkte) kopieën per post. In plaats van scans zijn goede foto’s ook goed. Scans en foto’s moeten wel goed leesbaar zijn als ze worden geprint. De prints worden namelijk aan de vertaling vastgemaakt.
Vergeet niet de gewenste taal te vermelden, je adres en je e-mailadres te vermelden!
Je mag ook met het origineel bij ons langskomen in Enkhuizen. Dan maken wij een scan, en neem je het origineel meteen weer mee.

Scan, foto, kopie of gewaarmerkte kopie?

Een scan is een elektronische versie van een gewone kopie, en een foto is ook geen officieel document. Of een scan, foto of een gewone kopie voldoende is, blijkt uit de instructies van de instantie die om de vertaling vraagt. Staat het er niks over een ‘certified copy’ of ‘official copy’, dan zijn scans, foto’s of gewone kopieën ook goed. Voor overheidsinstanties, zoals ambassades en ministeries, heb je in elk geval wel een gewaarmerkte kopie nodig.
Weet je het niet zeker, ga dan uit van een gewaarmerkte kopie. Die heeft waarde.

Stuur in elk geval nooit je originele diploma. Zelfs niet per aangetekende post. Geef je diploma ook nooit ergens af om later weer op te halen. Een diploma wordt maar één keer uitgereikt. Als het origineel zoek of beschadigd raakt, heb je niks meer!

Wat is een gewaarmerkte kopie?

Een gewaarmerkte kopie is een kopie met daarop een ondertekende verklaring (stempel) van een officiële instantie dat het hier gaat om een ‘kopie conform origineel’. Met andere woorden: het is een echte, ongewijzigde kopie.

Hoe kom ik aan een gewaarmerkte kopie?

Gewaarmerkte kopieën kun je laten maken bij de onderwijsinstelling die je diploma heeft uitgereikt, of bij een notaris. Je neemt er je originelen voor mee.
Ga je naar een notaris, vergelijk dan wel de tarieven, want die lopen nogal uiteen.
Bij onderwijsinstellingen zijn ze (meestal) gratis. Ze zijn klaar terwijl je wacht.

Scan en mail

Stuur ons je document per e-mail (scan of goede foto) of post (kopie). Doe nooit een origineel waarvan je maar één exemplaar uitgereikt krijgt, op de post! Stel je voor dat het onderweg zoekraakt…

Accreditaties

Univertaal in een notedop

Univertaal is het beëdigd vertaalbureau voor onderwijs en wetenschap, studie en beroep. Als enige vertaalbureau in heel Nederland is Univertaal daarbij gespecialiseerd in het vertalen van diploma's.

Wettelijke geheimhoudingsplicht

Contactgegevens

Telefoon: 0228-322 333 Adres: Westerstraat 145 1601 AE Enkhuizen Els Spin, beëdigd vertaler Engels Email: diplomas@univertaal.nl

Route en direct contact

Algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Chat openen
1
Welkom! Wil je iets weten? Stuur gerust een appje.